Over mij

Even voorstellen 

OVER MIJ

Astrid Breuer 

Ik ben Astrid Breuer, voedingscoach, personal trainer en sportinstructrice. Als PowerSlim-coach help ik jou graag om je goed in je vel te laten zitten, door te helpen met jouw afvalproces. Dit doen we onder andere door middel van een khoolydraatarme levensstijl.

Hoe het begon 

Na bij SlenderYou gewerkt te hebben, hebben wij, mijn man John en ik, het overgenomen van de vorige eigenaren. Wij willen een plek bieden waar mensen volledig aan zichzelf kunnen werken. Daarom hebben wij naast de Slenderbanken meerdere Powerplates, een zonnebank en een Easyline circuit aangeschaft. 


Wij bieden alternatieve fitness aan waardoor iedereen, ook mensen die niet volledig mobiel zijn, zoals reumapatiënten, in beweging kunnen zijn. 


Ons doel is om iedereen een gezonde levensstijl te bieden en je daarbij te helpen. 


Ik motiveer je tijdens jouw proces

Toen Powerslim werd opgezet wilde we dit gelijk inzetten in onze studio. Ik wil mensen helpen tijdens hun proces door je uit de put te helpen als het tegenzit en je toe te juichen als het goed gaat. Ik zorg er niet alleen voor dat je bewust wordt van wat je eet, maar help je ook met wat je moet doen als je een keer een uitspattinkje hebt gehad,  Ook na het bereiken van je streefgewicht blijf je nog minimaal één jaar onder mijn begeleiding om terugval te voorkomen. 


Interesse in PowerSlim? Lees hier meer: Powerslim